Country Yatak Odası, Akıllı Yatak, Josefin, Yatak

 

Birden fazla amaca hizmet edebilecek bir yatak mı arıyorsunuz? Country yatak odası takımlarından başka bir yere bakmayın! Bu takımlar, masa veya şifonyer haline getirilebilen yataklar gibi tüm özelliklere sahiptir. Ayrıca, uyurken her şeyin yerinde olduğundan emin olmak için başlık takımları, ayaklıklar ve yan korkuluklar bulacaksınız. İhtiyaçlarınız ister kişisel ister profesyonel olsun, bu uzun çalışma gecelerinde organize olmak için ihtiyacınız olan her şeye sahibiz!

Kır yatak odası, içinde yaşayanlarda doğal bir his uyandırmak için tasarlanmış bir odadır. Oda dış mekanı yansıtacak şekilde toprak tonlarında olmalı, mobilya ve duvarlarda doğal malzemeler kullanılmalıdır. Duvarlar ve tavanlar, dünyanın dokularını ve renklerini gösterecek şekilde boyasız olmalıdır. Yatak odasına ışık ve hava girmesine izin veren çok sayıda pencere ve kapı olmalıdır. Yatak odasında dinlenmek için rahat mobilyalar ve baza başlık ve başlık takımlarından oluşan bir yatak olmalıdır. Bu yatak tipi, yatakta çok zaman geçiren insanlar için idealdir. Baza, yatağın her boyuttaki yatağa uyacak şekilde yapılabilmesi için ayarlanabilir. Yatak ayrıca evin herhangi bir odasında kullanılabilmesi için çıkarılabilir başlık ve ayaklık takımları ile birlikte gelir. Yatak ayrıca gömme komodin ile tasarlanmıştır.

Kır yatak odası, dinlenmek ve stres atmak için mükemmel bir yerdir. Yatak odası, dış mekanı yansıtacak şekilde doğal malzemeler ve toprak tonlarında tasarlanmıştır. Yatak odasında, odaya ışık ve hava girmesine izin veren çok sayıda pencere ve kapı vardır. Karyola, her boy yatağa uyacak şekilde ayarlanabilen baza başlık ve başlık takımıdır.