Mavi Dekorasyon


dekorasyon fikirleri decorare
Oturma odanızı dekore ederken renk seçiminde maviyi kullanabilirsiniz. Rahat ve ferah bir oturma odası için mavi en uygun renklerden birisidir. Mavinin dinlendirici özelliğini dekorasyonunuzda kullanabilirsiniz.
mavi dekorasyon fikirleri decorhouseOturma odanızda kanepeler, dolaplar ve sehpa gibi ana mobilya malzemelerinizde doğal tonlarda renkler tercih ederken dekorasyonunuzda rengi yardımcı aksesuarlarda kullanabilirsiniz. Örneğin perdeler, kırlent yastıklar veya berjer koltuklar daha renkli seçimler yapabileceğiniz parçalardır.
mavi oturma odası dekorasyonu pinkwallpaperDekorasyonunuzda rengi yardımcı ögelerde kullanmak bu renkten sıkıldığınızda veya değişiklik yapmak istediğinizde daha esnek olmanızı sağlayacaktır.
mavi ev dekorasyonu  decorhouse
Oturma odanıza mavi rengi duvarlarınızda ve halılarınızda da kullanabilirsiniz.  Renkli bir duvar ve desenli bir duvar kağıdı size bu konuda yardımcı olabilir. Halıda ise dikkat etmeniz gereken husus şudur: Eğer mobilyalarınız çok modelli ve renkli ise halınızı sade ve düz renklerde seçmelisiniz, ancak mobilyalarınız düz renklerde ve sade modellerde ise bu takdirde desenli ve daha canlı renkli halıları kullanabilirsiniz.
dekorasyon önerileri Kate SingerMavi ile birlikte kullanacağınız diğer renkler de önemlidir Maviyi biraz daha canlandırmak için kırmızı renkten faydalanabilirsiniz. Odanıza biraz ışıltı katmak için altın ve gümüş renklere sahip aksesuarlardan faydalanabilirsiniz.
oturma odası modelleri Joe FletcherDaha spor bir salon yada oturma odası için ahşap ve gümüş tonlarından, daha gösterişli bir salon içinse altın sarısının ışıltısından faydalanabilirsiniz.