Yatağı yerleştirmek için Feng Shui rehberi

 

Yatağı yerleştirmek için Feng Shui rehberi

Yatağı odaya yerleştirmeniz için size bu hızlı Feng Shui rehberini getiriyorum, bunlar uyku vaktinde mükemmel uyumun tadını çıkarmanız için hızlı ve kolay ipuçları.

Yatağın önüne ayna koymayın


Yatağın önüne ayna koymak Feng Shui tarafından yasaklanmıştır. İster ayna ister yansıtıcı bir yüzey olsun, yatağın yansıtılmasına gerek yoktur.

Yatağı kapı ile aynı hizaya getirmemek


Yatak odası, teras veya banyo kapısı olsun, enerji israfını önlemek için yatakla aynı hizada olması gerekmez.

Yatağın üzerine kiriş, vantilatör veya tavan lambası koymayın.


Yatağın üstünde olması gereken tek şey tavan, asılı hiçbir şey olmamalı, özellikle çanlar, özellikle Feng Shui için kötüler.

Uyurken açıların sizi işaret etmesini önleyin


Bir sütunun, mobilyaların veya resimlerin açıları, kötü enerjinin okları gibidir, size dönük olmamalıdır.

Yatağın yatak odası kapısına yakın olması gerekmez


Kapılar sürekli bir enerji akışıdır, eğer bu enerji çok aktifse, sakin ve besleyici bir enerjiye ihtiyaç duyduğu için tam yenilenme halinde olan sizinkine rahatsız edici ve zarar verebilir. Oturma odası Feng Shui

Yatak odaları genellikle küçüktür ve kapı veya pencerelerin yakınında olmaları kaçınılmazdır, bu nedenle enerjileri dağıtmak için bir Fen Shui topu koymanız tavsiye edilir.

Yatak pencerenin altında olmamalı


Önceki noktada olduğu gibi, pencerenin yanında bir yatağınız varsa, koruma eksikliği nedeniyle kişisel enerjiniz zayıflama eğilimindedir. Daire tasarım

Yatağı eğimli bir tavanın altına koymayın


Yatağı eğimli bir çatı altına koyarsanız, enerjiniz sürekli baskı altındadır, eğimli bir çatı altında uyumak enerji yenilenmesini kısıtlayabilir ve duygusal sağlığı etkileyebilir.

Yatağın her iki taraftan erişimi olmalıdır


Doğru bir enerji akışı olması için her iki tarafın da açık olması gerekir, eğer yatağa sadece bir taraftan ulaşılabiliyorsa enerji serbestçe akmaz.