Konsol Nedir ne amaçla kullanılır?


Konsol nispeten dar ve uzun pratik bir masadır. Nerdeyse her zaman standart yemek masasından daha yüksektir ve bir çeşit süslü saçak olsa da sadece üst ve ayaklardan oluşur. Geometrisi nedeniyle oldukça kararsızdır, bu nedenle duvara yakın yerleştirilmek üzere tasarlanmıştır.

Uzun geçmişlerinde, düz kenarlarından biri Çin Seddi'ne yakın olduğu sürece, basit saf dikdörtgenler veya kavisli ve konturlu kenarları olan dikdörtgenlerden yarım daire veya başka herhangi bir şekle kadar birçok şekilde geldiler. Konsol Nedir? Bacak sayısı açısından, ayakkabıdaki sağlam bir orta ayaktan, iki kalın uyluktan dört bacağa kadar, iki ön bacak çok güzel ve arka bacaklar daha basit ve hatta daha düz.

Genellikle vazo, saat ve benzeri eşyaları ortama göre yerleştirmek için kullanılan dekoratif bir mobilya türüdür. Yeni daire tasarımı Ancak geçici olarak anahtarlık, mektup, aile notu vb. olarak kullanılabilir. Geçici olarak nesneleri dahil etmek güzel durur.

Boş bir salon, eve girerken sadece sonsuz üzüntüye neden olur. Stil eklemek için yapabileceğiniz en iyi şey bir konsol ekleyip ayna, Konsolu nereye koymalı vazolar, bitkiler, sepetler gibi dekoratif öğelerle görünümü tamamlamaktır... Hangisini seçeceğinizden emin değil misiniz?

minimalist bir tasarıma sahip çok hafif bir konsola sahiptir. 2 adet farklı yükseklikte set halinde satılmaktadır, diğerini odanın bir köşesine yerleştirebilirsiniz.